Història del celler ramon canals

Miquel Canals Ollé fou el fundador de l’actual celler RAMON CANALS. Des dels seus orígens, la família Canals Canals ha estat vinculada al cultiu de la vinya i a l’elaboració de vins tranquils. La casa pairal i els cellers de Castellví de Rosanes, petita població de la regió vinícola de la Denominació d’Orígen Penedès, daten de 1903 i estan construïts amb la típica volta catalana. D’aquestes terres recollien el fruit que cuidaven i preparaven per a transformar-lo en el vi que més tard venien a granel a la seva masia.

L’any 1975, Miquel Canals i el seu fill Ramon Canals, enòleg, van decidir elaborar les primeres ampolles de cava i posteriorment de vi embotellat.

Des de 1978 i arran de la unió matrimonial entre MªÀngels Canals Duran i Ramon Canals Llaverol, va néixer RAMON CANALS, celler que actualment ofereix una àmplia gamma de productes que s’elaboren amb la màxima dedicació i respecte a la terra i al territori.

Avui, els seus fills, Ramon Canals i Marta Canals, es disposen a heretar tota la saviesa familiar i a mantenir-la com a patrimoni cultural, en perfecta harmonia amb els avenços tècnics i en un mercat cada cop més exigent. Ramon Canals, Llicenciat en Farmàcia per la Universitat de Barcelona, Llicenciat en Enologia i Màster en Enologia, té una àmplia experiència internacional en diferents cellers de les regions vinícoles de prestigi: França (Champagne), Austràlia (Yarra Valley i Tasmània), Nova Zelanda (Marlborough), Califòrnia (Napa Valley) i Anglaterra (Sussex). El Ramon està a càrrec de la part enològica i comercial de l’empresa.

Marta Canals, diplomada en Ciències Empresarials, s’ocupa de la gestió, administració i del control de qualitat de les expedicions.

EMPRESA FAMILIAR

L’experiència de tres generacions, dedicades a l’elaboració de vins, ha donat lloc a uns caves de gran paladar i complexitat i a un patrimoni cultural de més de 4500 peces de museu relacionades amb el cultiu de la vinya i a l’elaboració del vi i del cava.

Des de 1975, any de la fundació de les caves, fins ara RAMON CANALS ha evolucionat i s’ha transformat en una empresa moderna que manté intactes els seus principis: la qualitat en tots els seus productes i un fort compromís de divulgació i promoció de la cultura del vi. Actualment l’empresa elabora caves a la regió del Penedès i vins tranquils a la DO Penedès, DO Montsant i DOQ Priorat.

DENOMINACIONS D’ORÍGEN ON ELABOREM:

Contacte i visites

Contacteu amb nosaltres per qualsevol consulta, dubte o suggeriment. Les visites al Museu del vi i del cava Ramon Canals es realitzem amb reserva prèvia als caps de setmana a les 11:30h.

Direcció:
Avinguda de la Mare de Déu de Montserrat, 9, 08769 Castellví de Rosanes, Barcelona

Telèfon:
+34 93 775 54 46

E-mail:
info@ramoncanals.com

• HORARI DE LA BOTIGA DEL CELLER •
Dilluns, dimarts, dimecres i dijous:
9:00 – 14:00h.
15:00 – 18:00h.

Divendres, dissabtes i diumenges:
10:00 – 14:00h.

Podeu fer també la compra online a www.ramoncanals.com/tienda

• VISITES AL CELLER I AL MUSEU DEL VI I DEL CAVA RAMON CANALS AMB DEGUSTACIÓ •
Horari de les visites: dissabtes i diumenges a les 11:30h amb reserva prèvia.
Durada de la visita: 2-2:30 hores.
Preu: 12 € / persona.
Comprar entrades

• RESERVA DE VISITES AL CELLER I AL MUSEU DEL VI I DEL CAVA RAMON CANALS •
Per telèfon 93 775 54 46, per mail a info@ramoncanals.com o mitjançant el formulari de reserves.